Specialiteter & Tilbehør

Hos Vinspecialisten forhandler vi specialiteter og tilbehør fra særligt udvalgte leverandører. Vores udvalg dækker over eksklusive smagsoplevelser og kompromisløst håndværk – til kunden som ønsker det bedste af det bedste.

 

Johan Bülow

Vi har altid Johan Bülow i vort sortiment.

Johan_Blow_lakrids.jpg

Château Laguiole

chateau_laguiole.jpgKnive og proptrækkere fra Château Laguiole bliver i dag anset som de fineste og bedste i verden.

Historien fortæller, at for et par hundrede år siden i det nordlige Spanien sad fårehyrderne under træernes skygge og passede på deres flok. Der var masser af tid, som de fik til at gå med at drikke vin og spise kød. Resten af tiden blev ofte fordrevet med at lave deres egne knive og proptrækkere, som de så kunne bruge til deres måltider. Med tiden opstod der en indbyrdes konkurrence mellem hyrderne, hvem der havde den flotteste kniv eller proptrækker. Traditionen bredte sig nordpå til Laguiole området, hvor både franske hyrder og bønder tog denne hobby til sig, og med tiden blev de så gode, at hobbyen blev til et erhverv.
(kilde: spiegelau.dk)

Laguiole kan bestilles til afhentning i butikken. Levering fra dag til dag på hverdage ved bestilling før k. 10.

Se udvalget af eksklusive knive, gafler og proptrækkere her

Summerbird chokolade

Summerbird_billede.png

Mikael Grønløkke blev i 2009 hædret med Børsens Gastronomiske Hædersdisplom for sublim smagskvalitet. Summerbird er Danmarks og måske verdens bedste chokolade. Kombinationen af den bedste råmarcipan baseret på spanske Valenciamandler samt den berømte Caraque chokolade giver en helt igennem fantastisk smagsoplevelse.

Læs mere om Summerbird her

Riedel Glas

Riedel_billede.jpg

Hos Vinspecialisten Århus V finder du et stort udvalg af Riedels fantastiske vinglas og karafler.

Se det fulde udvalg af Riedelglas her:

Riedel